آموزش ریست کردن ماشین لباسشویی

گاهی اوقات، ماشین لباسشویی بدون دلیل خاصی، خطایی در صفحه نمایش نشان داده و کار نمی کند. در این حالت، راحت ترین راه استفاده از دکمه ریست است. در این مقاله به بررسی پاسخ پرسش هایی نظیر “ریست لباسشویی چیست”، ” چرا باید لباسشویی را ریست کنیم” و چگونگی عملکرد این دکمه، زمان انجام آن و نیز آموزش ریست کردن ماشین لباسشویی پرداخته شده است.

آموزش ریست کردن ماشین لباسشویی

بسیاری از ماشین های لباسشویی که جدیدا به بازار عرضه شده اند، دارای قابلیتی هستند. می توان با استفاده از آن، در صورت مشاهده یک خطا و عدم کارکرد دستگاه و یا سایر معایب کوچک، از آن استفاده کرد و موتور ماشین را دوباره راه اندازی کرد.

اصطلاحا به آن دکمه ریست (Reset) گویند. از این قابلیت در ماشین های لباسشویی قدیمی تر می توان از طریق قطع اتصال برق و اتصال مجدد آن استفاده کرد. با این وجود همه خرابی ها و اختلالات موجود در لباسشویی با این دکمه برطرف نمی شود و فقط تا زمانی که مشکل فنی و سخت افزاری جدی وجود نداشته باشد، به عنوان راه حل مشکل مطرح است. در ادامه در مجموعه تعمیر ماشین لباسشویی به آموزش ریست لباسشویی خواهیم پرداخت . با ما همراه باشید.

چرا باید لباسشویی را ریست کنیم

در ابتدا برای پاسخ به سوال “ریست لباسشویی چیست” لازم است ذکر شود که گاهی اوقات، ماشین لباسشویی دچار مشکلاتی می شود، که می توان با استفاده از دکمه ریست، آن را برطرف کرد.

زیرا این دکمه، لباسشویی را به حالت تنظیمات پیش فرض یا کارخانه برمی گرداند.

از جمله مشکلات رایج که با استفاده از این دکمه قابل حل است می توان به موارد زیر اشاره کرد:

وجود پیغام خطا روی صفحه نمایش، قطع و وصل شدن، ولتاژ نامناسب، انتخاب اشتباه برنامه ای در ماشین لباسشویی، قفل شدن ماشین لباسشویی روی برنامه ای خاص، چشمک زدن صفحه نمایش آن اگر ماشین لباسشویی کلا روشن نشود و شروع به کار نکند و یا این که در حین کار، ناگهان متوقف شود، ضروری است قبل از ریست کردن لباسشویی، مراحل زیر انجام شود:

آموزش صفر تا صد آموزش تعمیرات لباسشویی فاران سرویس .

۱-در مرحله اول، لازم است از اتصال ماشین لباسشویی به برق اطمینان حاصل کنید. برای این کار کافی است وسیله برقی دیگری را به پریز وصل کنید و بررسی کنید که کار می کند یا خیر.

۲-درب ماشین لباسشویی را برای چند دفعه باز و بسته کنید.

۳-توزیع متعادل لباس را چک کنید؛ زیرا ممکن در اثر توزیع نامتعادل و نامتوازن بار، ماشین لباسشویی در حین شست و شو، متوقف شود.

۴-مسدود بودن شیلنگ تخلیه را چک کنید و در صورت نیاز آن را تمیز کنید.

۵-بعد از خشک کردن دست ها، ماشین لباسشویی را روشن کنید. در صورت عدم کارکرد ماشین، برق را قطع و مجدد وصل کنید و یا از دکمه ریست برای راه اندازی مجدد لباسشویی استفاده کنید.

چه موقع باید لباسشویی را ریست کنیم

قبل از آموزش ریست لباسشویی، لازم است بدانیم چه موقع آن، کاربرد دارد. در موارد زیر به کارگیری دکمه ریست و ریست کردن ماشین لباسشویی، باعث حل شدن ایراد و مشکل مورد نظر خواهد شد:

۱-به هم ریختن تنظیمات:

اگر تنظیمات ماشین لباسشویی دچار اختلال و به هم ریختگی شده است در این صورت، ریست لباسشویی می تواند مشکل را حل کند.

۲-قطع شدن برق یا نوسانات آن:

اگر در حین برنامه شست و شوی لباسشویی، به یکباره برق قطع شود، بسته به مدل و برند ماشین، ممکن است بعد از اتصال برق، برنامه ادامه نیابد. با این وجود، برخی لباسشویی ها قابلیت از سرگیری و ادامه برنامه شست و شو را بعد از قطع و اتصال برق دارند، اما اگر لباسشویی منزل شما چنین پتانسیلی ندارد، ریست می تواند راه حل آن باشد.

اگر بعد از چندین بار استفاده از دکمه ریست، مشکل همچنان باقی ماند، باید دانست که یک ایراد اساسی وجود داشته و باید آن را تعمیر کرد.

آموزش ریست لباسشویی به چه صورت است؟

قبل از آموزش ریست کردن ماشین لباسشویی لازم به ذکر است که ریست کردن لباسشویی می تواند به دو صورت دستی و یا با استفاده از دکمه ریست انجام گیرد که در ادامه به آموزش ریست لباسشویی با هر دو روش پرداخته شده است:

آموزش ریست لباسشویی به صورت دستی:

در مرحله اول برای ریست لباسشویی، لازم است با فشردن دکمه پاور، آن را خاموش کرده و سپس از برق بکشید.

آموزش ریست ماشین لباسشویی

اموزش ریست کردن ماشین لباسشویی

در مرحله بعدی، بر اساس دفترچه راهنما باید مدت کوتاهی صبر کرد و ماشین را در این حالت نگه داشت تا ماشین لباسشویی ریست شود. این زمان در برندهای مختلف، متفاوت بوده و به طور متوسط بین ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه می باشد.

در این مرحله، در صورتی که ماشین لباسشویی دارای دستگیره کنترل است، باید توجه داشت که در حالتfinal spin یا Dry قرار نگرفته باشد. در صورتی که لباسشویی دارای دکمه های کنترل برای تنظیم و انتخاب برنامه است، باید دقت داشت که در هر وضعیتی به جز حالت خشک کن یا spin قرار گرفته باشد.

ادامه مراحل

در مرحله بعد، باید باز بودن شیر آب و آبگیری ماشین لباسشویی را کنترل کرد و از کار کردن آن مطمئن شد. سپس بعد از گذشت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه، باید ماشین لباسشویی را به برق متصل کرد و دکمه استارت را فشرد.

اتصال لباسشویی به برق بعد از گذشت یک دقیقه

مرحله دوم ریست دستی؛ اتصال لباسشویی به برق بعد از گذشت یک دقیقه

بعد از انجام این مراحل، قاعدتا باید ماشین لباسشویی شروع به کار کند. لازم به ذکر است که در برخی لباسشویی ها بسته به برند و مدل آن ها ممکن است نیاز باشد.

که بعد از ریست کردن، چندین دفعه (۶ بار) به مدت ۱۲ ثانیه درب آن را خیلی سریع باز و بسته کرد تا راه اندازی مجدد لباسشویی امکان پذیر شود.

باز و بسته کردن درب لباسشویی به تعداد ۶ بار و مدت ۱۲ ثانیه

در مرحله آخر، برای اطمینان از عملکرد ماشین لباسشویی توصیه می شود که یک بار از آن را بدون لباس استفاده کنید.

مرحله آخر ریست دستی؛ کار کردن لباسشویی بدون لباس برای اطمینان از عملکرد آن

آموزش ریست لباسشویی با استفاده از دکمه:

ریست لباسشویی با استفاده از دکمه مربوطه بسیار راحت است. برای ریست فقط کافی است این دکمه را بفشارید.

البته لازم به ذکر است که در برخی لباسشویی ها باید برای مدت کوتاهی مثلا چند ثانیه آن را در حالت فشرده نگه دارید.

این دکمه ممکن است در لباسشویی ها با برندهای مختلف به صورت متفاوتی باشد به عنوان مثال روی آن کلمه start و یا کلمه start-pause نوشته شده باشد.

دکمه start-pause در ماشین لباسشویی

گاهی ماشین لباسشویی دارای دکمه ریست است، اما این دکمه به درستی کار نمی کند و خراب است، در این حالت احتمالا مشکل در ارتباط با برخی قطعات دیگر از جمله قفل کننده ها، تایمر و یا سوئیچ درب باشد.

 

لطفا نظرات خود را در بخش دیدگاه با ما در میان بگذارید.

2 پاسخ
  1. سهیل گفته:

    سلام لباسشویی من اسنواس جدیدا وسط شستشو کلاخاموش میشه بدون هشدار. یکبارهم گذاشتم زمان ۳۳دقیقه ک حدودیک ساعت طول کشید برازمانهای دیگه درست بود حتی همین زمان۳۳دقیقه دفعه بعدکه شستم گاهی خودکارخاموش میشه مشکلش چیه چطور ری استارت کنم

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *